2018. augusztus 3., péntek

Egy kisfiú, több beszámoló alapján; szellemeknek képes kölcsönözni a testét



Érdekes események zajlanak Lupényben (Lupeni – Románia), ahol egy kisfiú, több beszámoló alapján; szellemeknek képes kölcsönözni a testét.


A gyermek szülei, korán rádöbbentek hogy fiúk, nem mindennapi képességgel van meg”áldva”. Yanko Fierar (9 éves) ugyanis képes arra, amelyet eddig csak filmekben láthattunk, miszerint holtak lelkeit képes befogadni, hogy azok ezután kommunikálni legyenek képesek az emberekkel.


A szülők eleinte féltették gyermeküket, ezért jártak több szakorvosnál is. Dr. Handler János (pszichiáter) szerint, a fiúnál nem tapasztalhatóak mentális zavarok, önmagára, illetve másra nem ártalmas, ezért elvetette a gyógyszeres, illetve terápiás kezelést. Mivel a jelenségek ettől függetlenül előfordultak Yankonál, ezért elkezdték figyelni, hogy vajon tényleg holtak szállják e meg, és ezután egy rögtönzött román kutató csoport vetette alá egy kísérlet sorozatnak.

A kísérlet abból állt, hogy a település 14 tagjától gyűjtöttek személyes tárgyakat elhunyt rokonjaiktól, ezután a kis gyerek mindegyik tárgynál más személyiséget mutatva, mesélni kezdett az adott tárgyról. Videón rögzítették eme eseményeket egyenként, hogy az adott hozzátartozók ne tudják befolyásolni Yanko beszámolóit.


A közeli temetőben azóta fellendült az élet úgymond, Lupény lakói sokkal többet járnak a temetőbe azóta

A hozzátartozók elképedtek, mikor a visszanézett videóanyagon, a számukra egyébként ismeretlen kisfiú az elhunyt hozzátartozójuk gesztusaival, mimikájukkal beszélt olyan dolgokról, amelyekről egyébként nem lehetett tudomása.

(forrás:trueway.hu)

Kovács - Magyar András - A látó gyerekek -videó