2018. augusztus 6., hétfő

Az egyiptomi érmék rejtélye



Egyiptomból már eddig is számos, az ókori nép és egy földönkívüli civilizáció kapcsolatát igazoló bizonyíték került elő, azonban egy 2016 őszén napvilágot látott felfedezés talán minden eddigi leleten túltesz. Az észak-afrikai ország egyik településén ugyanis olyan rendkívüli jelentőséggel bíró, humanoidokat és repülő csészealjakat ábrázoló speciális pénzérmékre bukkantak, amelyek közvetlen módon alátámasztják a paleoasztronautika híveinek azon állítását, miszerint egy olyan idegen civilizáció látogatott bolygónkra, amely nem csak technológiai ismereteit adta át, de genetikailag is beavatkozott az ókori társadalmak fejlődésébe.


Az ókori Egyiptom ama helyek közé tartozott, ahol több ezer éve egy földönkívüli faj képviselői tették tiszteletüket. Az idegen lények beavatkoztak az emberiség genetikai fejlődésébe, átadták nekünk tudományos ismereteiket, segítettek megalkotni a Szfinxet, a piramisokat, és azt mondták az embereknek, hogy majd egyszer a távoli jövőben visszatérnek.A piramisok bonyolult megépítése az abüdoszi I. Széthi ősi templomának falán légi járműveket ábrázoló vésetek,a tudás (matematika, csillagászat, orvostudomány) átadását igazoló feljegyzések, a hosszúra nyúlt fejeket ábrázoló szobrok, képek, valamint a múmiák mind az idegen lények akarata folytán megvalósuló génmutáció elméletét igazolják. De az ókorban ide látogató ufonauták egyiptomiakkal való kapcsolatára utalnak a híres szakkarai síremlékben talált „mini repülőgépmodellek" és a piramisból ellopott földönkívüli leletek, korong alakú tárgyak és múmiák is, amelyeken soha sehol máshol nem látott idegen ábrázolások, szimbólumok és rovásjelek találhatóak.

Kapcsolódó írás:
A szakkarai madár
https://dszilvia.blogspot.com/2015/10/a-szakkarai-madar.html

Mint ismeretes, Sir William Petrie, a világhírű régész jeruzsálemi otthonában földönkívüli leleteket találtak, amelyeket vélhetően a Rockefeller Múzeum képviselői magukkal vittek. Jelenleg azonban a legnagyobb szenzációt azon egyiptomi pénzérmék jelentik,amelyeken ufonauták, repülő csészealjak, egyiptomi szimbólumok, latin nyelvű írások és más érdekes motívumok is szerepelnek. Vélhetően az emberiség valódi történelmének eltitkolására és az Egyiptomban leszállt földönkívüliekkel kapcsolatos igazság eltussolására törekedő konspiratív szervezetekkel egy követ fújó titkos társaságok a régészeti szenzációnak minősülő érmekészletre is rátették volna a piszkos kezüket, amennyiben ők találják meg azt előbb.


A néhány hónapja egy egyiptomi lakás padlásának takarítása közben felfedezett bizarr jellegű, földönkívülieket és repülő csészealjakat ábrázoló pénzérmék Egyiptomban készültek több ezer évvel ezelőtt. A kormeghatározás szerint akár több mint 10 ezer évesek is lehetnek, és nyilván nem a földönkívüliek használták ezt a valutát, hanem az ókori egyiptomiak, akik a csillagközi jövevények Földre látogatásának tiszteletére verték őket. Szakértők szerint a most megtalált érmék nem hamisítványok, sőt hátborzongatóan eredetiek. A kissé ütött-kopott és láthatóan megviselt, vörösesbarna színű érmék egy részén mandulavágású, hosszúra nyúlt fejjel rendelkező klasszikus ufonauta látható, míg a pénzek másik részén egy hagyományos repülő csészealj, amely a grafika alapján mintha egy titokzatos fénynyalábot bocsátana ki magából.
 A rejtélyes és jelképes érméken továbbá felfelé ágaskodó nyílhegyek és egy „OPPORTUNUS" nevű szócska is feltűnik, amely latin nyelvű és lefordítva az „Itt van a megfelelő időben" mondatot jelenti. A szimbólumok ugyanakkor angyalokkal kapcsolatosak, ami talán védelmet jelent Egyiptom számára. A „teremtést" követően népük az idegen civilizáció átmeneti jelenlétéből számos előnyt kovácsolt. Erre utal a felirat is, ami talán azt jelentheti, hogy népük jó időben vált civilizációvá jó helyen, mert több tekintetben számíthatott az idegenek támogatására és segítségére, azon túl, hogy a földönkívüliek több kísérlet eredményeképpen maguk hozták létre az itt élő embereket. Az érmekészlet tehát újabb megerősítése annak az általános paleoasztronautikai teóriának, amely már eddig is széles körű összefüggéseknek táptalajt adó bizonyítékköteget tárt fel az egyiptomiak teremtéselmélete és a velük szoros kapcsolatban álló földönkívüliek vonatkozásában.

(forrás:titkokbirodalma.blogspot.com)

 Titokzatos ismeretlen eredetű érme - videó
forrás:Martin Mikuaš