2018. augusztus 26., vasárnap

Egy előző élet nyomában



Nagyon sok elméleti munka jelent meg már nálunk a reinkarnációról, az előző életekbe való visszautazásról, gyakorlati vonatkozásukról azonban csak a betegségek megszüntetésével kapcsolatban került napvilágra néhány mű.


Dávid Márta Barbara írása hiánypótló mű, mert a benne olvasható regressziós utazásokkal arra mutat rá, hogy zsákutcába jutott, megoldhatatlannak tűnő kapcsolatainkat (párkapcsolat, szülő-gyermek kapcsolat, stb.) miként tehetjük ismét harmonikussá azáltal, hogy az aktuális előző életünkbe való visszautazással megismerjük a kialakult helyzet valódi okát.

Amikoj mócájt voltam - Egy előző élet nyomában - Megtörtént eset alapján

Én is tudtam hegedülni mondta a két és fél éves Zsoltika a szőnyegen törökülésben ringatva magát, a tévében közvetített zenére. Mikor tudtál kisfiam hegedülni? - kérdezte mosolyogva az édesanyja. Amikoj mócájt voltam.


Ezzel a rövid párbeszéddel indul el az a valós történet, amely felkavarta egy család életét. A szerző élethűen beszámol a Salzburgba, Mozart szülővárosába megtett úttól egészen addig, amíg Mozart inkarnációja zenész nem lett.

Dávid Márta Barbara második könyve is a reinkarnációról szól, mint a Választ adó előző életek című írása. Meggyőződése, hogy a reinkarnáció tényének elfogadása a nyugati emberek számára is világossá tenné, mi is életük valódi értelme. Jelen könyvének megírását ugyanakkor az is motiválta, hogy felhívja a szülők figyelmét kisgyermekük fantáziálgatásnak vélt megjegyzéseire, amelyek olykor egész életüket meghatározó közlések lehetnek.
(forrás:ebookbit.com)

 Kapcsolódó írás:

Megdöbbentő emlékeket idézett fel a kisfiú - Bizonyíték a reinkarnációra
https://dszilvia.blogspot.com/2015/03/megdobbento-emlekeket-idezett-fel.html

AKIK EMLÉKEZNEK ELŐZŐ ÉLETÜKRE- videó
forrás:[ TOP 5 ] MAGYAR